waterwellness-logo

Zwembadzeil

Zwembad Fijnaart

Heeft u een zwembad laten aanleggen en bent u zich aan het oriënteren op mogelijkheden om deze af te dekken? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een zwembadzeil. Er zijn echter heel veel verschillende soorten zwembadzeil, die allemaal zo hun eigen eigenschappen hebben. Waterwellness is specialist in het aanleggen van zwembaden en daarbij horende zwembadafdekking. Ook voor uw zwembad hebben we het juiste afdekzeil!

Afdekzeil voor uw zwembad op maat

Afdekzeil voor uw zwembad is er in verschillende standaard maten, handig wanneer u een zwembad heeft in een standaard maat. Maar ook wanneer u een rond zwembad heeft of een zwembad dat een afwijkende maat heeft, is het mogelijk om een afdekzeil aan te schaffen! Wij kunnen uw het zeil voor uw zwembad namelijk geheel op maat maken, zodat we ieder zwembad kunnen voorzien van een afdekzeil.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

Zeil om uw zwembad te beschermen in de winter

Een afdekzeil wordt voornamelijk gebruikt als winterafdekking om het zwembad te beschermen tegen diverse invloeden van buitenaf. Zo belanden er geen bladeren en ander organisch afval in het water en kunt u in het voorjaar weer genieten van een schoon zwembad! Zo kunt u kiezen voor een bladernet voor uw zwembad. Dit bladernet kunt u de gehele winter over uw zwembad heen leggen om het te beschermen tegen externe invloeden. Dit zeil is gemaakt van PVC gedipt gaasdoek met een polyesterweefsel als gaasdoek. Dit zorgt ervoor dat het afdekzeil stevig genoeg is om intact te blijven onder verschillende weersomstandigheden en zo dus te allen tijde het zwembad te beschermen.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembadafdekkingvervangen.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Kwalitatief hoogwaardig zwembadzeil

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een traditioneel zwembadzeil. Het zwembadzeil dat u bij ons vindt is van uitstekende kwaliteit en vormt een solide en fraaie winterafdekking voor uw zwembad. Het afdekzeil gaat erg lang mee en is op vrijwel ieder zwembad toepasbaar, ze worden namelijk op maat gemaakt. Om de 50 centimeter zijn ze voorzien van zeilringen zodat het zeil makkelijk te bevestigen is. Ook kunnen we het zeil voorzien van een regenwater doorlatende strook.

Zwembadzeil voor in de zomer

Wilt u uw zwembad niet alleen beschermen in de winter, maar ook in de zomer tussen uw zwemsessies door? Dat kan! Daar zijn ook verschillende soorten afdekzeil voor beschikbaar. We komen graag eens bij u langs om u te adviseren over het juiste afdekzeil voor uw zwembad. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Onze Projecten

Bekijk onze projecten

×