waterwellness-logo

Solar lamellen

Een veelvoorkomende vorm van zwembadafdekking, is met solar lamellen. Solar lamellen zien er prachtig en luxe uit waardoor het uw hele tuin een strakke uitstraling geeft. Daarnaast is het een uitstekende keuze voor zowel in de zomer als in de winter en heeft u dus maar één soort afdekking nodig.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

Waarom solar lamellen voor uw zwembad?

Solar afdekking zwembad lamellen bieden stijl en functionaliteit, perfect voor een verwarmende zwembadafdekking. Naast de strakke uitstraling, is deze solar afdekking zwembad een duurzame keuze voor het verwarmen van uw zwembad. De lamellen, ontworpen als een verwarmende zwembadafdekking, laten zonnewarmte door en behouden deze warmte effectief. Zo geniet u van een aangenaam warm zwembad, zelfs in minder warme seizoenen, terwijl u bespaart op energiekosten met deze efficiënte solar afdekking zwembad oplossing.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

Een kindveilige zwembadafdekking met lamellen zwembadafdekking

U heeft natuurlijk keuze uit meerdere soorten zwembadafdekkingen. Dus waarom zou u kiezen voor een zwembadafdekking met lamellen? Allereerst verhoogt het natuurlijk de veiligheid in de tuin voor uw kinderen en uw huisdieren. Wanneer u kleine kinderen of huisdieren hebt, is een kindveilige lamellen afdekking zwembad enorm belangrijk. Een lamellen zwembadafdekking zorgt ervoor dat uw kinderen of huisdieren niet zomaar in het zwembad kunnen vallen. U voorkomt zo dus vervelende ongelukken en gevaarlijke situaties. Overweegt u om uw bestaande lamellen zwembadafdekking te vernieuwen? Onze experts kunnen u helpen met het zwembad lamellen vervangen om uw zwembad veilig en functioneel te houden.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembadafdekkingvervangen.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Waarom kiezen voor lamellenafdekking?

U heeft natuurlijk keuze uit meerdere soorten zwembadafdekkingen. Dus waarom zou u kiezen voor een zwembadafdekking met lamellen? Allereerst verhoogt het natuurlijk de veiligheid in de tuin voor uw kinderen en/ of uw huisdieren. Een lamellenafdekking ziet er ook erg solide uit waardoor er een veilig gevoel gecreëerd wordt. Daarnaast kan deze afdekking zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden. Daarnaast kunt u met één druk op de knop uw zwembad openen en sluiten; het water hoeft niet extra verwarmd te worden en daarmee kunnen de verwarmingskosten met meer dan de helft worden teruggebracht. Het vermindert ook convectie- en uitstralingsverliezen en daarnaast laat het zonnewarmte toe. U kunt ook kiezen voor een Solar lamellenafdekking. Hiermee bespaart u nog meer energie en blijft het zwembadwater op temperatuur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, zodat u altijd de kleur kunt kiezen die het best bij uw zwembad en tuin past.

Zwembadafdekking met lamellen laten plaatsen door Waterwellness

Kiest u ervoor om zwembadafdekking met lamellen te laten plaatsen door Waterwellness, dan bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en service. Onze kindveilige zwembadafdekking biedt niet alleen veiligheid maar ook een isolerende zwembadafdekking voor uw zwembad. Wij zorgen er altijd voor dat de zwembad veiligheidsafdekking zo snel mogelijk geplaatst wordt en dat u er zo min mogelijk overlast van ondervindt. Ook maken wij alles volledig op maat zodat de kindveilige zwembadafdekking goed aansluit op uw zwembad en u dus volop van de bovengenoemde voordelen van een isolerende zwembadafdekking kunt profiteren. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een zwembad veiligheidsafdekking voor uw zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Onze Projecten

Bekijk onze projecten

×