waterwellness-logo

Noppenfolie

Wanneer u zomerafdekking voor uw zwembad nodig heeft, kunt u ook kiezen voor noppenfolie zwembad. Het gebruik van noppenfolie voor zwembad is een effectieve manier om uw zwembad af te dekken wanneer u deze niet gebruikt, vooral in de zomer. Dit zorgt ervoor dat het water in het zwembad niet vervuild wordt. Daarnaast biedt zwembad noppenfolie uitstekende isolatie. De warmte blijft binnen dankzij de noppenfolie voor zwembad, terwijl het tegelijkertijd warmte van de zon doorlaat. Zo zorgt u ervoor dat uw zwembad altijd aangenaam warm is en niet verandert in een ijskoud bad. Kiezen voor noppenfolie zwembad is dus een slimme keuze voor zowel netheid als comfort.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

De werking van noppenfolie voor uw zwembad

Met zwembadafdekking noppenfolie als afdekzeil voor uw zwembad verlengt u uw zwemseizoen met twee maanden! Dit afdekzeil, ook bekend als noppenzeil zwembad, gaat verdamping en warmteverlies namelijk tegen, maar zorgt er wel voor dat de zon het water nog kan verwarmen. Maar hoe werkt deze zwembad noppenfolie op maat nu eigenlijk? De zijde met de noppen wordt op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt, wordt de lucht in de noppen van het noppenzeil zwembad warm. Doordat de noppen in het water liggen, wordt de warmte doorgegeven aan het water. Zo blijft het water warm met de zwembadafdekking noppenfolie! Bovendien kan zwembad noppenfolie op maat gemaakt worden om perfect bij uw zwembad te passen, wat de efficiëntie en effectiviteit van de afdekking verhoogt.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

Het voordeel van noppenfolie voor uw zwembad

Naast dat noppenfolie zwembadafdekking uw zwembadwater schoon en warm houdt, bespaart het ook op onderhoudsproducten. Minder vervuiling betekent minder gebruik van chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Uw filterpomp ondervindt ook minder slijtage. Ongeacht of uw zwembad rond of ovaal is, met noppenfolie zwembad rond en noppenfolie zwembad ovaal afdekkingen, past de bescherming altijd perfect.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembadafdekkingvervangen.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Meer weten over noppenfolie als afdekzeil voor over uw zwembad?

Als u op zoek bent naar een nieuw afdekzeil, is afdek noppenfolie zwembad een prima keuze vanwege zijn lange levensduur en afwerking met PVC of polyester. Beschikbaar in kleuren zoals transparant, blauw en zwart, komt deze afdekzeil noppenfolie zwembad met handige polycarbonaat ringen voor het bevestigen van het trekkoord. Voor informatie over de zwembad noppenfolie prijs of om te bestellen, neem gerust contact met ons op.

Onze Projecten

Bekijk onze projecten

×