waterwellness-logo

Lamellen

Zwembad Rijsbergen

Er zijn heel veel verschillende soorten zwembadafdekkingen, maar een zwembad afdekking lamellen is wel de meest populaire variant. Dat is niet voor niets! Het biedt optimale bescherming voor uw zwembad en veiligheid voor alles en iedereen in de tuin. Zwembadafdekkingen met lamellen worden gemaakt van PVC of polycarbonaat. Deze zwembadlamellen haken in elkaar en vormen samen een groot en sterk geheel. Laat u dit doen door Waterwellness, dan bent u natuurlijk altijd verzekerd van professioneel maatwerk. Van inmeten tot monteren van de lamellendek zwembad, wij nemen u al het werk uit handen.

Bent u benieuwd naar de zwembad lamellen prijs? Bij Waterwellness bieden wij hoogwaardige zwembadafdekkingen met lamellen tegen concurrerende zwembad lamellen prijzen. Kies voor de duurzaamheid en efficiëntie van een zwembadafdekking met lamellen voor uw zwembad en geniet van de voordelen die het biedt.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

Een kindveilige zwembadafdekking met lamellen zwembadafdekking

U heeft natuurlijk keuze uit meerdere soorten zwembadafdekkingen. Dus waarom zou u kiezen voor een zwembadafdekking met lamellen? Allereerst verhoogt het natuurlijk de veiligheid in de tuin voor uw kinderen en uw huisdieren. Wanneer u kleine kinderen of huisdieren hebt, is een kindveilige lamellen afdekking zwembad enorm belangrijk. Een lamellen zwembadafdekking zorgt ervoor dat uw kinderen of huisdieren niet zomaar in het zwembad kunnen vallen. U voorkomt zo dus vervelende ongelukken en gevaarlijke situaties. Overweegt u om uw bestaande lamellen zwembadafdekking te vernieuwen? Onze experts kunnen u helpen met het zwembad lamellen vervangen om uw zwembad veilig en functioneel te houden.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembadafdekkingvervangen.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Waarom kiezen voor lamellenafdekking?

U heeft natuurlijk keuze uit meerdere soorten zwembadafdekkingen. Dus waarom zou u kiezen voor een zwembadafdekking met lamellen voor zwembad? Allereerst verhoogt het natuurlijk de veiligheid in de tuin voor uw kinderen en/ of uw huisdieren. Een lamellenafdekking ziet er ook erg solide uit waardoor er een veilig gevoel gecreëerd wordt. Daarnaast kan deze afdekking zowel in de zomer als in de winter gebruikt worden. Daarnaast kunt u met één druk op de knop uw zwembad openen en sluiten; het water hoeft niet extra verwarmd te worden en daarmee kunnen de verwarmingskosten met meer dan de helft worden teruggebracht. Het vermindert ook convectie- en uitstralingsverliezen en daarnaast laat het zonnewarmte toe. U kunt ook kiezen voor een Solar lamellenafdekking. Hiermee bespaart u nog meer energie en blijft het zwembadwater op temperatuur. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, zodat u altijd de kleur kunt kiezen die het best bij uw zwembad en tuin past.

Zwembadafdekking met lamellen laten plaatsen door Waterwellness

Kiest u ervoor om zwembadafdekking met lamellen te laten plaatsen door Waterwellness, dan bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit en service. Onze kindveilige zwembadafdekking biedt niet alleen veiligheid maar ook een isolerende zwembadafdekking voor uw zwembad. Wij zorgen er altijd voor dat de zwembad veiligheidsafdekking zo snel mogelijk geplaatst wordt en dat u er zo min mogelijk overlast van ondervindt. Ook maken wij alles volledig op maat zodat de kindveilige zwembadafdekking goed aansluit op uw zwembad en u dus volop van de bovengenoemde voordelen van een isolerende zwembadafdekking kunt profiteren. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een zwembad veiligheidsafdekking voor uw zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Onze Projecten

Bekijk onze projecten

×