waterwellness-logo

Zwembadbouwer Breda

Op zoek naar een zwembadbouwer in Breda voor het aanleggen van een zwembad in uw tuin of de renovatie daarvan? Dan bent u bij Waterwellness aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Rijswijk, vlakbij Breda en werkzaam in de wijde omgeving van Brabant. Wij zorgen er graag voor dat ieder zwembad er prachtig bij ligt zodat onze klanten daar optimaal van kunnen genieten!

Een nieuw zwembad aan laten leggen in uw tuin in Breda

Heeft u net een huis gekocht en daardoor eindelijk de mogelijkheid om een zwembad te laten aanleggen? Dan heeft u een zwembadbouwer nodig die eens langskomt bij u in Breda. Waterwellness komt graag bij u langs om te horen wat voor zwembad u in gedachten hebt. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een houten zwembad maar natuurlijk ook voor een polyester of bouwkundig zwembad. Wij adviseren u graag zodat u straks het zwembad heeft waar u altijd van gedroomd heeft!

Ziet uw zwembad er niet zo goed meer uit? 

Heeft  al een zwembad in de tuin, maar ziet deze er niet zo goed meer uit? Dan is het misschien slim om een zwembadbouwer in te schakelen die uw zwembad kan renoveren. Waterwellness is er gelukkig ook voor de renovatie van zwembaden! Is de liner kapot of is er een lekkage in het zwembad? Geen probleem; wij lossen het voor u op en zorgen ervoor dat uw zwembad er weer uitziet als nieuw!

De juiste afdekking kiezen voor uw zwembad

Wanneer u een zwembad in de tuin hebt, is het ook heel belangrijk dat uw zwembad goed afgedekt wordt. Zo wordt het water beschermd tegen vuil van buitenaf en wordt de warmte van het water goed vastgehouden, zodat u een stuk minder energiekosten kwijt bent aan het verwarmen van het water. U kunt kiezen voor zomerafdekking of winterafdekking, maar natuurlijk ook voor lamellenafdekking die u het gehele jaar door kunt laten zitten. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u er graag over! Neem voor meer informatie over het aanleggen van zwembaden, het renoveren ervan of over het vervangen van uw zwembadafdekking contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

Onze Projecten

Bekijk onze recente projecten

×