waterwellness-logo

Ecodeck

Als u graag een zwembadafdekking voor de zomer wilt hebben, dan heeft u in principe twee opties. Enerzijds kunt u kiezen voor een traditionele afdekking, maar als u milieuvriendelijk en duurzaam wilt zijn, is een Ecodeck zwembadafdekking de ideale keuze. Een Ecodeck zwembadafdekking is niet alleen stijlvol, maar biedt ook superieure bescherming en isolatie voor uw zwembad. Zo behoudt een Ecodeck afdekking de warmte beter, wat betekent dat u minder energie verbruikt om uw zwembad te verwarmen. Kiezen voor een Ecodeck zwembadafdekking is dus een slimme beslissing voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Zwembadafdekkingvervangen.nl

Ecodeck isolerende zwembadafdekking

Deze isolerende zwembadafdekking is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk met zijn polyurethaan coating in de kleuren blauw en lichtgrijs. Dankzij de geavanceerde technologie in de productie, biedt deze isolerende afdekking voor het zwembad uitstekende lasverbindingen, wat resulteert in een sterke en duurzame bedekking. Bovendien draagt de hoogwaardige UV-bestendigheid van de isolerende zwembadafdekking bij aan een langere levensduur. Het gebruik van deze isolerende afdekking voor het zwembad zorgt ervoor dat het zwembadwater niet alleen schoon blijft, maar ook dat de temperatuur beter behouden blijft, wat resulteert in een verlaging van de verwarmingskosten.

Wij werken met professionele vakmensen die passie voor hun vak en oog voor detail hebben. Zwembadafdekkingvervangen.nl biedt u onderstaande voordelen:

Jarenlange ervaring

Project op maat

Flexibele dienstverlening

Afspraak is afspraak

Topkwaliteit

Professioneel

Ecodeck afdekking voor rechthoekige zwembaden

Deze afdekking, ontworpen voor automatische toepassing op zwembaden, kan in principe alleen geïnstalleerd worden op rechthoekige zwembaden, maar biedt ook maatwerkopties voor zwembaden met andere vormen. Geschikt voor watertemperaturen tot 29 graden Celsius, is deze afdekking niet bedoeld voor spa’s of whirlpools. Wat deze afdekking uniek maakt, is haar beloopbare ontwerp, waardoor het een veilige en praktische toevoeging is aan elk zwembad. Het combineert het gemak van een automatische bediening met de robuustheid en veiligheid van een beloopbaar oppervlak.

Een ecodeck zwembadafdekking kopen bij WaterWellness

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van een duurzame en functionele toevoeging aan uw zwembad, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte Ecodeck zwembad afdekking. Onze Ecodeck zwembad afdekkingen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar bieden ook de voordelen van een zwembad afdekking automatisch en zwembad afdekking beloopbaar. Met onze Ecodeck oplossingen kunt u genieten van een zwembad dat zowel veilig als energie-efficiënt is. Of uw zwembad nu een standaard rechthoekige vorm heeft of een uniek ontwerp vereist, onze Ecodeck zwembad afdekkingen zijn aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe een Ecodeck zeil uw zwembadervaring kan transformeren.

Onze Projecten

Bekijk onze projecten

×