waterwellness-logo

Zwembadbouwer Tilburg

Wilt u graag een zwembad laten aanleggen in uw tuin in Tilburg? Of is uw zwembad aan renovatie toe? Heeft u nieuwe zwembadafdekking nodig? Dan heeft u een zwembadbouwer in Tilburg nodig; Waterwellness! Wij zijn werkzaam in de wijde omgeving van Brabant en zorgen er graag voor dat uw zwembad er netjes bijligt. 

Een zwembad laten aanleggen in uw tuin in Tilburg

Droomt u er al jaren van om een zwembad te hebben in uw eigen tuin? Die droom kan zeker werkelijkheid worden, wat voor tuin of wensen u ook hebt. Wij leggen verschillende soorten zwembaden aan. Van polyester tot hout en van bouwkundige zwembaden tot overloopzwembaden. We komen graag eens bij u langs om te horen wat uw wensen zijn en de daarbij horende mogelijkheden te bespreken. 

Is uw zwembad aan renovatie toe? 

Heeft u al een zwembad in uw tuin, maar ziet deze er niet meer zo uit als vroeger? Dan is het misschien tijd om uw zwembad te laten renoveren. Zo kunnen we nieuwe liner leggen, het zwembad opnieuw betegelen of lekkages opsporen en verhelpen. We zorgen er graag voor dat uw zwembad er weer mooi bij ligt. Wij zijn de zwembadbouwer in Tilburg waarop u kunt rekenen als het aankomt op het aanleggen of renoveren van zwembaden! Bekijk bijvoorbeeld eens naar de renovaties die we al eerder gedaan hebben!

Zwembadafdekking laten vervangen door uw zwembadbouwer in Tilburg

Bij een zwembad hoort afdekking. Deze afdekking beschermt uw zwembad tegen vuil van buitenaf, maar zorgt er ook voor dat u energie bespaart doordat de afdekking de warmte van het water vasthoudt. Er zijn veel verschillende soorten zwembadafdekking. Bent u bijvoorbeeld alleen op zoek naar zomerafdekking, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor noppenfolie of ecodeck zwembadafdekking. Daarnaast kunt u ook kiezen voor winterafdekking, zoals een zwembadzeil of een bladernet voor uw zwembad. U kunt natuurlijk ook kiezen voor afdekking die het hele jaar van pas komt, zoals lamellenafdekking. Wat u ook nodig hebt, neem contact op met Waterwellness om uw zwembad er weer als nieuw uit te laten zien!

Onze Projecten

Bekijk onze recente projecten

×