waterwellness-logo

Zwembadbouwer Roosendaal

Waterwellness is een zwembadbouwer in de omgeving van Roosendaal die u kunt inschakelen voor zowel de aanleg van een zwembad als ook de renovatie ervan. Wij zijn dé zwembadspecialist en helpen u graag aan een zwembad dat er netjes bijligt en geheel naar wens is. Zo kunt u er de hele zomer optimaal van genieten!

Geniet van de zomer met een eigen zwembad in uw tuin in Roosendaal

Heeft u een nieuw huis gekocht en heeft u eindelijk een tuin die groot genoeg is voor een zwembad? Droomt u daar al jaren van? Dan is dit uw kans! Het is namelijk in vrijwel elke tuin mogelijk om een zwembad te laten plaatsen, wat voor vorm uw tuin ook heeft. Ook wanneer u een kleine tuin heeft, zijn er mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een bouwkundig zwembad, polyester zwembad of een houten zwembad. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden waar we u graag meer over vertellen.

Ook voor renovatie van uw zwembad

Ook wanneer u al een zwembad heeft, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er namelijk graag voor dat uw zwembad er weer tiptop uitziet voordat het buitenseizoen begint. Wanneer de liner opnieuw gelast moet worden, tegels opnieuw gelegd moeten worden of u last hebt van een lekkage, komen wij graag bij u langs.

Vergeet de zwembadafdekking niet

Wij zijn niet zomaar een zwembadbouwer in de omgeving van Roosendaal, wij zijn dé zwembadspecialist! Dus ook voor alle toebehoren kunt u bij ons terecht. Het is belangrijk om zwembadafdekking te hebben. Zo blijft uw zwembad beschermd tegen vuil en blijft het zwembadwater langer warm. Wanneer u het gehele jaar door permanente zwembadafdekking wil, kiest u voor lamellenafdekking. Gaat het enkel om zomerafdekking dan kiest u bijvoorbeeld voor noppenfolie of ecodeck. In de winter kiest u beter voor een zwembadzeil of bladernet. Of het nu gaat om de aanleg van een zwembad, de renovatie ervan of het vervangen van zwembadafdekking; neem contact op met Waterwellness!

Onze Projecten

Bekijk onze recente projecten

×